U mirnoj zoni našeg hotela smještena je finska sauna kao stvorena za vašu regeneraciju. Uz saunu je wellness zona sa velikim jacuzzijem i odmorištem. Na putu do odmorišta prođite kroz naš toplo hladni tretman nogu koji će vam probuditi cirkulaciju i osvježiti vas nakon saune.

U prostoru wellness zone je soba za masažu i tretmane. Ponudu tretmana možete zatražiti na recepciji ili putem našeg spa menija.

Istrian Spa Experience

BACK TO NATURE 60’
Holistička masaža cijelog tijela hladno prešanim maslinovim uljem iz našeg maslinika pomiješanim s eteričnim uljima, uz stimulaciju akupresurnih točaka moxa štapićima. Ovaj tretman snažno revitalizira naše fizičko i mentalno stanje.
Cijena: 160,00 EUR
TRETMAN PET ELEMENATA 60’
Da bi bili u skladu s prirodom, potrebno je u našem tijelu pokrenuti pet elemenata (Vatra, Zemlja, Metal, Voda i Drvo) koji se međusobno nadopunjuju i tvore potpuni protok. Sam tretman sastoji se od elemenata kineske tradicionalne medicine (cupping i moxobustia), te kraniosakralne terapije koja dovodi do stanja potpunog opuštanja koje regenerira cijeli živčani i vegetativni sustav.
Cijena: 190,00 EUR
CUPPING TRETMAN 45’
Terapija uklanja energetske blokade, toksine i nečistoće iz tijela, smanjuje napetost mišića, bol i upalu. Pojačava limfni sustav i cirkulaciju. Kao što izreka kaže: “Gdje nema krvi, nema ni života.”
Cijena: 120,00 EUR
LAVENDER DE-STRESS 45’
Masaža cijelog tijela uz aromu lavande za duboko opuštajući učinak. Ovaj tretman se preporučuje za oslobađanje od stresa te za poboljšanje sna.
Cijena: 100,00 EUR
LAVENDER DETOX & RELAX 80’
Tretman za detoksikaciju i limfnu drenažu koji se sastoji od lavande sa algama, ružmarinom i divljim kestenom. Svojim djelovanjem tretman pročiščuje, detoksira i ubrzava postupak oslobađanja toksina, stimulira prokrvljenost i učvršćuje kožu. Tretman se sastoji od pilinga, masaže sa ekstraktom uljnog gela od lavande i umirujuće maske.
Cijena: 200,00 EUR
COLLAGEN & CAVIAR LIFT TRETMAN 60’
Intenzivni anti-age tretman za lice koji regenerira, smanjuje bore, poboljšava elastičnost i sjaj kože.
Cijena: 100,00 EUR
SCENT OF THE MEDITERRANEAN
Terapeutska masaža za ublažavanje napetosti u tijelu mediteranskim biljem. Idealna za osobe koje su u potrazi za olakšanjem tjelesnih bolova povezanih sa svakodnevnim stresom.
30 min/Cijena: 75,00 EUR
60 min/Cijena: 120,00 EUR

Yoga Retreat

YOGA
Uronite u opuštajuće iskustvo joge u mirnom ambijentu našeg Orangeria ili uz bazen okružen netaknutom prirodom. Bilo u zatvorenom prostoru ili na otvorenom, naša stručna instruktorica vodit će vas kroz seansu te vam pomoći da dovedete svoj um i tijelo u potpunu ravnotežu.
Pridružite nam se svakog četvrtka u 9:00 h
*sudjelovanje je besplatno za sve goste hotela te uključuje prostirke i blokove za yogu*
Privatni sat yoge: 100,00 EUR
WELL-BEING PACKAGE
Priuštite si iskustvo pomlađivanja u mirnom i ugodnom ambijentu. Opustite se uz umirujuću ‘Back to nature’ masažu, nakon čega slijedi privatni sat yoge. Upotpunite iskustvo revitalizirajućim detoksikacijskim sokovima koji će nahraniti vaše tijelo i um.
Cijena za dvije osobe: 350 EUR
Cijena za jednu osobu: 200 EUR