U mirnoj zoni našeg hotela smještena je finska sauna kao stvorena za vašu regeneraciju. Uz saunu je wellness zona sa velikim jacuzzijem i odmorištem. Na putu do odmorišta prođite kroz naš toplo hladni tretman nogu koji će vam probuditi cirkulaciju i osvježiti vas nakon saune.

U prostoru wellness zone je soba za masažu i tretmane. Ponudu tretmana možete zatražiti na recepciji ili putem našeg spa menija.

Istrian Spa Experience

BACK TO NATURE 60’
Holistička masaža cijelog tijela hladno prešanim maslinovim uljem iz našeg maslinika pomiješanim s eteričnim uljima, uz stimulaciju akupresurnih točaka moxa štapićima. Ovaj tretman snažno revitalizira naše fizičko i mentalno stanje.
Cijena: 160,00 EUR
PULPA DI OLIVA 90’
Anti-age tretman lica i tijela uz piling s organskom kozmetikom na bazi komine masline. Kako masline imaju snažan regenerativni i antioksidativni učinak i bogate su vitaminom E, samim time povoljno utječu na regeneraciju kože i pomlađivanje.
Cijena: 220,00 EUR
TRETMAN PET ELEMENATA 60’
Da bi bili u skladu s prirodom, potrebno je u našem tijelu pokrenuti pet elemenata (Vatra, Zemlja, Metal, Voda i Drvo) koji se međusobno nadopunjuju i tvore potpuni protok. Sam tretman sastoji se od elemenata kineske tradicionalne medicine (cupping i moxobustia), te kraniosakralne terapije koja dovodi do stanja potpunog opuštanja koje regenerira cijeli živčani i vegetativni sustav.
Cijena: 190,00 EUR
CUPPING TRETMAN 45’
Terapija uklanja energetske blokade, toksine i nečistoće iz tijela, smanjuje napetost mišića, bol i upalu. Pojačava limfni sustav i cirkulaciju. Kao što izreka kaže: “Gdje nema krvi, nema ni života.”
Cijena: 120,00 EUR
SAN CANZIAN WELCOME TOUCH 80’
Tretman lica i tijela s potpisom San Canziana. Prepustite se rukama našeg spa terapeuta i podignite razinu energije uz mješavine eteričnih ulja na bazi naranče, mente, kadulje, vanilije, te sjemenki grožđa, shea maslaca koji koži pružaju osjećaj zategnutosti i svježeg izgleda. „Energized“ili „Euphoria“ tretman po Vašem izboru.
Cijena: 190,00 EUR
LAVENDER DE-STRESS 45’
Masaža cijelog tijela uz aromu lavande za duboko opuštajući učinak. Ovaj tretman se preporučuje za oslobađanje od stresa te za poboljšanje sna.
Cijena: 100,00 EUR
SCENT OF THE MEDITERRANEAN 30’/60’
Terapeutska masaža za ublažavanje napetosti u tijelu mediteranskim biljem. Idealna za osobe koje su u potrazi za olakšanjem tjelesnih bolova povezanih sa svakodnevnim stresom.
30 min/Cijena: 75,00 EUR
60 min/Cijena: 120,00 EUR