New chapter...

Investicijska prilika

Na mjestu gdje se luksuz i investicijski potencijal susreću, ovaj nadolazeći projekt, smješten samo nekoliko metara od hotela San Canzian, poziva one koji traže najbolje iz oba svijeta. Bilo da tražite svoju vlastitu nekretninu, dobru investiciju ili oboje, ovo je prilika za vas. Smještena na površini od čak 36.000 četvornih metara, ova kolekcija od 14 unikatnih vila i 20 rezidencija pružit će vam jedinstveno iskustvo u kojemu se pažnja pridaje baš svakom detalju. Kako bi se uz vrhunsku uslugu hotela s 5 zvjezdica stvorila što veća vrijednost za investitore, San Canzian u potpunosti upravlja i održava sve jedinice u sklopu zajedničkog ugovora o zakupu. Sve vile i rezidencije povezane su unutar rental pool-a u cilju minimiziranja rizika i postizanja najboljeg mogućeg prinosa na investiciju.


PRESALE

Started on 20.11.2023 - quota attainment

Upoznajte svoj
drugi dom

Smještene na lokaciji gdje se isprepliću netaknuta priroda, bistro plavo more i istarska baština, naše nove vile i rezidencije ponudit će vam mirno okruženje i privatnu oazu kad god vam zatreba! Zamislite privilegiju uživanja u udobnosti i privatnosti vlastitog doma uz širok izbor jedinstvenih sadržaja i personalizirane usluge s pet zvjezdica koja će udovoljiti svakoj vašoj želji. Budući da ozbiljno shvaćamo važnost pomno održavanog doma, osiguravamo besprijekornu brigu o svakom aspektu vaše imovine kako bismo vam pružili osjećaj sigurnosti i mira. Bez obzira radi li se o održavanju vašeg doma čistim, kupovanju namirnica ili organizaciji ručka u Veneciji, nastojat ćemo ugoditi svim vašim potrebama i izmamiti vam osmjeh na lice.

ISTRAŽITE

Vile i rezidencije

Smješteno u samom srcu Istre, ovo naselje zatvorenog tipa obuhvaća 14 luksuznih vila i 20 rezidencija s osiguranjem 24 sata dnevno. Središnje mjesto susreta je Clubhouse u kojemu stanari mogu uživati u nizu pogodnosti koje redefiniraju luksuzni život, uključujući restoran, cigar bar, knjižnicu, miran vrt, slastičarnicu, cvjećarnicu, wellness i impresivni vanjski bazen. Naselje je duboko ukorijenjeno u bogatstvo istarske kulture te nudi niz ručno izrađenih autohtonih proizvoda na Farmer’s marketu i u prodavaonici lokalnih proizvoda , što stanovnicima omogućuje istraživanje raznolikosti okusa i tradicija Istre. Kako bismo svakodnevni život u ovoj zajednici podigli na još višu razinu, u njega smo integrirali umjetnost. Stvaramo rastuću kolekciju umjetničkih slika, radova na papiru, skulptura i instalacija ključnih umjetnika iz regije Alpe-Adria, relevantnu za područje u kojem se nalazi San Canzian.

Vile

Interijer vile odiše bezvremenskom elegancijom, s pažljivo odabranim dizajnerskim namještajem i besprijekorno integriranim najsuvremenijim uređajima. Smještena u vlastitoj privatnoj oazi, vila nudi snažnu povezanost s prirodom u mirisnom vrtu u kojemu se nalazi vanjski natkriveni dnevni boravak s kaminom za ugodna druženja na otvorenom. Za one koji traže opuštanje, grijani bazen poziva vas na uživanje u umirujućem okruženju u svako godišnje doba. Život u vili savršena je simfonija luksuza i prirode, gdje je svaki dan remek-djelo koje čeka da bude obojano bojama iz snova.

Rezidencije

Kuće u nizu u slikovitom okruženju s privatnim grijanim bazenima i pomno njegovanim vrtovima pružaju utočište tijekom cijele godine, pozivajući vas da uronite u opuštanje i tišinu usred prekrasne prirode. U unutrašnjosti ćete otkriti ne samo mjesto za život, već i životni stil koji na prekrasan način spaja istarsku tradiciju s modernim komforom, elegantnim namještajem i ugodnom atmosferom. Ovdje nećete pronaći samo rezidenciju, već i mjesto na kojemu ćete svaki dan slaviti umjetnost dobrog življenja.

Postanite dioSan Canzian Hotel & Residences zajednice!

Ako želite dodatne informacije o mogućnostima ulaganja,
kontaktirajte nas na: ivana@sileocollection.com ili dogovorite poziv preko poveznice.