Istrian experience week

Vrijeme je da istražite sve čari Istre usred netaknute prirode!

Posjetite lokalnu destileriju, kušajte popularne domaće rakije, uživajte u najljepšem zalasku sunca i razmazite svoja nepca uz tradicionalna istarska jela poslužena na moderan način.

BOOK NOW FOR …BOOK NOW FOR …
DISCOVER MORE

Discovering Istria

Otkrijte NAJMANJI GRAD NA SVIJETU sa samo 20 stanovnika!

Dopustite nam da vas odvedemo na jedinstveno putovanje kroz prirodne ljepote Istre, lokalni život, kulturna bogatstva i ukusnu gastronomiju. U Humu istražite stare zanate kroz interaktivni muzej u kojem možete napraviti vlastitu mljevenu kavu ili popiti čašu Biske. Posjetite lokalnu destileriju i kušajte najbolje domaće rakije, džemove i ostale tradicionalne proizvode. U večernjim satima uživajte u dobro poznatoj Luciano plati koju krase najbolji Istarski sirevi i naresci od pomno odabranih lokalnih dobavljača. Za to vrijeme, naši barmen kreirati će osvježavajuće koktele s potpisom koji će vas oduševiti.

BOOK NOW FOR …BOOK NOW FOR …
DISCOVER MORE

De-stress escape

Izdvojite vrijeme za sebe i priuštite svome tijelu predah, potpunu relaksaciju i zadovoljstvo uz autentični doživljaj Istre. Dopustite da vam pomno osmišljena masaža za ublažavanje stresa razmazi um i tijelo. Nakon tretmana uživajte u čarobnom ambijentu panoramskog bazena uz posebno kreiranu zakusku i osvježavajući koktel s potpisom.

REZERVIRAJTE PO CIJENI OD …REZERVIRAJTE PO CIJENI OD …
ISTRAŽITE VIŠE

Long Stay Vacation

Vrijeme je da isplanirate svoj savršeni ljetni odmor!

Rezervirajte 4 ili više noćenja na našoj web stranici i ostvarite poseban popust! Produžite svoj vikend odmor i istražite sve čari ljeta u samom srcu Istre. Uživajte u najboljim istarskim vinima i vrhunskoj kuhinji baziranoj na lokalnim namirnicama!

REZERVIRAJTE PO CIJENI OD …REZERVIRAJTE PO CIJENI OD …
ISTRAŽITE VIŠE

Romantic getaway

Ponovno se povežite sa svojom boljom polovicom, proslavite posebnu prigodu ili jednostavno samo uživajte u predivnom okruženju imanja San Canzian. Razmazite svoja nepca sa večerom od 4 slijeda i uparivanjem vina u sklopu šarmantnog restorana unutar samog hotela. Samo jedan klik dijeli vas od romantičnog odmora u samom srcu Istre.

REZERVIRAJTE PO CIJENI OD …REZERVIRAJTE PO CIJENI OD …
ISTRAŽITE VIŠE

Truffle break

Istražite prostrane šume i netaknutu prirodu uz jedinstveni doživljaj lova na tartufe s obitelji tartufara i njihovim razigranim psima tragačima. Napunite svoje baterije u samom srcu Istre gdje je krajnji luksuz sama priroda. Samo jedan klik dijeli vas od odmora iz snova!

REZERVIRAJTE PO CIJENI OD …REZERVIRAJTE PO CIJENI OD …
ISTRAŽITE VIŠE