Noel

Prije tri godine chef Goran Kočiš i sommelier Ivan Jug zajedničkim su snagama otvorili svoj prvi restoran na zagrebačkoj lokaciji. Od samih su početaka težili vrhunskoj usluzi i kreaciji jela od vrhunskih namirnica.
Njihova se vizija ostvarila i ubrzo prerasla u prepoznatljiv i hvaljen, prvi pravi fine dining restoran u Zagrebu, koji je 2019. godine osvojio i prvu Michelinovu zvjezdicu.

Noel je već drugu godinu zaredom proglašen i najboljim restoranom u Zagrebu.
Vrhunsko gastronomsko umijeće, kojim je Noel redefinirao zagrebačku gastronomsku scenu, sada se seli i u neodoljiv istarski ambijent, u suradnji s hotelom San Canzian Village & Hotel.

Istarski terroir pruža kulinarskom timu iznimnu nepresušnu inspiraciju za stvaranje zanimljivih i nezaboravnih gurmanskih doživljaja, koji se temelje na autohtonim istarskim specijalitetima, oplemenjenim jedinstvenim umijećem Noelovih gastrovirtuoza.

Boris Ružić

Glasoviti hrvatski dizajner interijera, Boris Ružić, nije samo naš partner nego i prijatelj. S Borisom smo stvarali ovaj projekt i osmišljavali njegovo uređenje, koje nikog ne ostavlja ravnodušnim. S ponosom citiramo Borisove riječi o njegovom radu na projektu San Canzian: „Stil ovog projekta pomalo je eklektičan. Taj skup nekoliko različitih izražaja i pravaca ne pripada jednostavnim stilovima. To nije puko nabacivanje hrpe elemenata, već je cilj projekta da svi različiti elementi funkcioniraju skladno na prvi pogled, a da kao cjelina tvore poseban šarm, da budu originalni, da se poigravaju spajajući nespojivo, što je ujedno i glavno pravilo ovog stila. Stoga se projekt San Canzian odlikuje tradicionalno-minimalističko-eklektičkim stilom na moj način, nošen Istrom kao mojom vječnom inspiracijom“, rekao je Boris, koji će i dalje biti čest gost na našem imanju, iz kojeg će, nadamo se, crpiti inspiraciju za svoje buduće projekte.