Nakon tri uspješne godine, moderan restoran Noel iz Zagreba dobio je svoju prvu Michelinovu zvjezdicu. Ponosni smo što se drugi Noel otvara upravo u luksuznom i šarmantnom San Canzianu.

Luciano

Restoran Luciano ime je dobio po jednom od naših najvažnijih dobavljača istarskih namirnica. Svakodnevno prikupljanje svježih namirnica iz pomno odabranih izvora glavna je filozofija Lucianove kuhinje.

Uz vrhunsku, lokalnu, a po mogućnosti i ekološku namirnicu, najznačajniji sastojak za uspjeh restorana je naš vrhunski tim pod vodstvom talentiranog chefa Pave Klarića, čija kreativnost i predanost ostavlja neizbrisiv trag u kulinarskom svijetu.

Topli i opuštajući ambijent Luciano restorana s Michelinovom preporukom otvoren je za sve ljubitelje gastronomije. Uz vrhunski dnevni à la carte menu, u večernjim satima naš kreativni tim pripremit će za vas degustacijske sljedove nadahnute istarskim podnebljem servirane na moderan način. Kako bi upotpunili svoje gastronomsko iskustvo, naš sommelier rado će vas posavjetovati oko sljubljivanja odabranog menija s vrhunskim vinima iz našeg walk-in vinskog podruma.

Jelovnik