Nakon tri uspješne godine, moderan restoran Noel iz Zagreba dobio je svoju prvu Michelinovu zvjezdicu. Ponosni smo što se drugi Noel otvara upravo u luksuznom i šarmantnom San Canzianu.

Luciano

Restoran Luciano ime je dobio po jednom od naših najvažnijih dobavljača istarskih namirnica.

Uz vrhunsku, lokalnu, a po mogućnosti i ekološku namirnicu najznačajniji sastojak za uspjeh restorana je vrhunski tim. Na čelu našeg je mlada zvijezda hrvatske kulinarske scene, chef Mario Mandarić.

Precizna, a ne pretenciozna kuhinja u kojoj je izvanredna lokalna namirnica glavna zvijezda, odlikuje našeg kuhara koji je svoj kulinarski stil istančao otkrivajući neobične kuhinje svijeta.

Vrhunski doručak kreiran je od lokalnih i većinom organskih namirnica iz vlastite proizvodnje, a za ručak slijedi a la carte ponuda suvremeno prezentiranih tradicionalnih istarskih jela poput maneštre, pljukanaca i sezonskih tartufa u toplom i opuštajućem ambijentu našeg bistroa.

U večernjim satima Mario pokazuje da su godine provedene u poznatom londonskom restoranu, čuvenog kuhara Hestona Blumenthala, The Fat Ducku, dodatno izgradile njegovo kuharsko umijeća.

Meni u sljedovima nadahnut istarskim podnebljem, serviran na moderan način, uz sljubljivanje s vrhunskim vinima iz našeg walk in vinskog podruma zadovoljit će i najzahtjevnije znalce fine kuhinje.

Meni