Nakon tri uspješne godine, moderan restoran Noel iz Zagreba dobio je svoju prvu Michelinovu zvjezdicu. Ponosni smo što se drugi Noel otvara upravo u luksuznom i šarmantnom San Canzianu.

Luciano

Restoran Luciano ime je dobio po jednom od naših najvažnijih dobavljača istarskih namirnica.
Uz vrhunsku, lokalnu, a po mogućnosti i ekološku namirnicu najznačajniji sastojak za uspjeh restorana je naš vrhunski tim, kojeg odlikuje precizna, ali ne i pretenciozna kuhinja u kojoj je glavna zvijezda – izvanredna namirnica.

Vrhunski doručak kreiran je od lokalnih i većinom organskih namirnica iz vlastite proizvodnje, a za ručak slijedi a la carte ponuda suvremeno prezentiranih tradicionalnih istarskih jela poput maneštre, pljukanaca i sezonskih tartufa u toplom i opuštajućem ambijentu našeg restorana.

U večernjim satima uživajte u vrhunskoj fine dining ponudi našeg kreativnog tima. Izbor a la carte jela ili degustacijskih menija nadahnutih istarskim podnebljem ali na moderan način servirani zadovoljit će i najzahtjevnije znalce fine kuhinje. Naš sommelier rado će vas posavjetovati oko sljubljivanja odabranog menija s vrhunskim vinima iz našeg walk-in vinskog podruma.

Jelovnik