Dopustite da vas povedemo na nevjerojatne izlete kroz stare gradiće i sela, otkud se pružaju vidici koji oduzimaju dah.

Celli 1962

Brod je savršen način da istražite prekrasnu istarsku obalu. Rezervirajte svoje mjesto ili iznajmite Celli 1962, starinski gliser od mahagonija!

Klasični sportski automobil

Istražite i obiđite okolna mjestašca, skrivena seoca i istarsku obalu u našem oldtajmeru, Porscheu 911 933, kojeg možete iznajmiti u našem hotelu.

Degustacija maslinovih ulja

Poznati talijanski vodič za maslinova ulja, Flos Olei, proglasio je Istru jednom od najboljih regija za maslinova ulja. Zabilježite se za jedan od naših dnevnih termina kušanja maslinovih ulja i uživajte u raznovrsnim domaćim maslinovim uljima.

Degustacija vina

Proizvodnja istarskih vina seže još iz antičkog doba, kad su istarski vinari proizvodili vino za rimske careve i aristokraciju.

Otkrijte tajne nezaboravnih istarskih vinograda i nagrađenih vinarija, te pružite svom nepcu nezaboravne vinske užitke.

Lov na tartufe

Ovaj je doživljaj posebno skrojen za sve ljubitelje tartufa, visoke kuhinje, ali i izleta i svježeg zraka. Dopustite da vas povedemo na pustolovinu kroz čarobnu šumu gdje se skrivaju tartufi.

Sport

Okolica San Canziana savršeno je mjesto za rekreaciju. Pođite u planine, sjednite na bicikl i krenite u uzbudljivi organizirani obilazak, unaprijedite vaše vještine baratanja palicom na satu golfa, uživajte na privatnoj poduci joge ili se opustite šetajući prirodom.