San Canzian Village & Hotel, smješten u pitoresknom Istarskom selu sa svega 3 stanovnika, nudi 24 smještajne jedinice sa odvojenim ulazima. Jedinstvena lokacija, udobne i dizajnerski uređene sobe, individualni pristup, vrhunska gastronomija bazirana na lokalnoj hrani te besprijekorno skrojena usluga 5 zvjezdica su sastojci za savršeno relaksirajući odmor daleko od gradske vreve.

Dragi gosti San Canzian Village & Hotel ,svjesni smo da su se vaši planovi poremetili pojavom ove nenadane situacije, no zdravlje i sigurnost naših gostiju i zaposlenika naš su- prioritet.

Kao odgovor na novonastalu situaciju s Coronavirusom, dodatno smo se pobrinuli da vaša sigurnost, bude na prvom mjestu.

 • Provodimo I poštujemo sve mjere spriječavanja infekcije
 • Klimatizacijski sustav maksimalno funkcionalan i individualan za svaku smještajnu jedinicu, temeljito očišćen i dezinficiran prije svakog dolaska
 • Svaka jedinica sa vlastitim, odvojenim ulazom
 • Pojačana dezinfekcija svih zajedničkih prostorija
 • Usluge i sadržaji, poput korištenja zona za relaksaciju ili našeg restorana i barova, su u potpunosti prilagođeni Vašem  užitku u okruženju netaknute prirode na siguran i primjeren način. Možete izabrati svoju omiljenu lokaciju za koktel u prirodi ispod masline ili za tradicionalni Istarski ručak na terasi pokraj mirisnih vrtova

POSEBNE PONUDE UZ VEĆU FLEKSIBILNOST

Pripremili smo posebne ponude za vaš budući odmor u našem malom raju.
Rezervirajte bezbrižno uz fleksibilne uvjete otkaza rezervacije.
Za sva pitanja   naš sales team vam je na raspolaganju e-mail:
info@san-canzian.hr


San Canzian Village & Hotel , Buje vrši antigenske testove na COVID-19 u hotelu

Uz posebnu pogodnost za goste: besplatan dolazak medicinskog osoblja za antigensko testiranje te besplatan transfer do Umaga za PCR testiranje.
Gostima sa boravkom od 3 noćenja ili duže omogućujemo besplatno testiranje.

Dozvolite nam da putovanje i Vaš odmor u ovim izazovnim vremenima učinimo što bezbrižnijim. San Canzian Village & Hotel omogućuje Vam brzo, sigurno i jednostavno testiranje na COVID-19 sa rezultatima na hrvatskom i/ili engleskom jeziku.

Smanjite stres putovanja u doba pandemije i testiranje na COVID-19 obavite brzo, sigurno i sa stilom – u prostoru hotela San Canzian Village & Hotela.

Za povratak u mnoge države potreban je negativan antigenski test. San Canzian Village & Hotel omogućuje Vam da se tesirate antigenskim testom u udobnosti i privatnosti Vaše sobe te na taj način osigurate miran i siguran povratak u vlastitu zemlju.

Dopustite da vam olakšamo putovanje i omogućimo Vam da se fokusirate na ugodan i siguran boravak u predivnom San Canzian Village & Hotelu.

Jednostavnim procesom dogovorite s ljubaznim recepcijskim osobljem termin za antigensko testiranje koji možete napraviti u privatnosti Vaše sobe ili na za to određenoj lokaciji u sklopu samoga hotela. Testiranje vrši stručno medicinsko osoblje, prateći strogo ustanovljene epidemiološke mjere. Nakon brzog i jednostavnog testiranja nalaz Vam stiže na Vašu email adresu unutar 3 sata.

U slučaju da želite napraviti PCR test na COVID-19, omogućujemo Vam besplatan transfer luksuznim i sigurnim vozilom, naravno prateći sve preporuke i procedure epidemiologa, do najbliže ustanove ovlaštene za testiranje.

Rezultate testiranja ćete zaprimiti na Vašu email adresu u roku od 24 sata.

Postupak ugovaranja termina za testiranje u hotelu za antigensko testiranje:

 1. Termin za testiranje i vrstu testa potrebno je dogovoriti s hotelom najmanje 24 sata unaprijed (da biste osigurali termin, predlažemo vam da se javite i prije radi komunikacije i provjere raspoloživosti s laboratorijem).
 2. Testiranje je moguće u sljedećim terminima:
  ponedjeljak / srijeda 10 – 12 sati
  utorak , četvrtak , petak: 16 – 18 sati
  subota, nedjelja: po dogovoru

  Ostali termini: mogućnost testiranja i cijena na upit.
 3. Pri rezervaciji smještaja javite nam se e-poštom na reception@san-canzian.hr ili se obratite našem ljubaznom recepcijskom osoblju tijekom boravka u hotelu.
 4. Potrebni su nam sljedeći podaci:
  vrsta testa: PCR ili antigenski test
  vrijeme testiranja (ovisno o tome kada putujete i kada trebate predočiti test)
  ime i prezime
  datum rođenja
  adresa e-pošte (na koju želite primiti nalaz testa).

U prostoru hotela moguće je dogovoriti:

Antigenski test na SARS-CoV-2
• nalaz: 3 sata od dolaska uzorka u laboratorij
• uzorak se uzima iz nosa
cijena: 230 kn po testu
Plaćanje testa se vrši na recepciji hotela

U najbližoj ovlaštenoj ustanovi moguće je dogovoriti:

PCR test na SARS-CoV-2
• nalaz: najkasnije u roku od 24 sata od dolaska uzorka u laboratorij
• uzorak se uzima iz nosa
cijena: 750 kn po testu
Plaćanje za test se vrši u samoj ustanovi

Dodatne informacije i rezervacije:
T. +385 52 853 897
E. reception@san-canzian.hr

Ostanite nam dobro, budite odgovorni,
San Canzian Team