Vjenčanja

Jedan od najvažnijih dana u životu zaslužuje biti i najbolje tretiran kao takav. Povjerite svoj poseban dan našem timu iskusnih profesionalaca a mi vam garantiramo da ćemo vašu viziju dovesti do savršenstva. Čarobno i slikovito istarsko selo okruženo netaknutom prirodom i prekrasnim pogledom biti će vaša pozornica za najromantičniji događaj. Vaš jedini zadatak biti će opustiti se, uživati i podijeliti taj trenutak sa ljudima koje volite.

Konferencije

Smješten podalje od vreve i užurbanosti urbanog života, San Canzian Village & Hotel idealno je mjesto za Vaše korporativne evente, manje konferencije ili naprosto važne poslovne sastanke koji zahtijevaju mir i vrhunsku uslugu ekskluzivnog hotela sa 5 zvjezdica.
Prostor restorana na Vaš zahtjev pretvorit ćemo u konferencijsku dvoranu kapaciteta do 50 osoba, uz korištenje najmodernije prezentacijske i multimedijske tehnologije.

Privatne zabave

Bilo da je riječ o proslavi rođendana, momačkoj ili djevojačkoj večeri ili bilo kojoj drugoj slavljeničkoj prigodi, San Canzian Village & Hotel idealno je mjesto za ekskluzivno slavlje Vašeg probranog društva.
Uživajući u hrani i piću našega kreativnog tima u Restoranu i Baru, rado ćemo Vam omogućiti ili organizirati i prikladnu glazbenu pratnju, pomoći oko dekoracije prostora, te time učiniti Vaš event nezaboravnim.
Boravak u individualno uređenim sobama jedinstvenog dizajna i najvišeg hotelskog standarda, omogućit će Vama i Vašim gostima ugodan odmor nakon eventa.