Rezervirajte uz 30% popusta

Village & Hotel

Dobrodošli u nezaboravan i jedinstven doživljaj Istre!

Istra je iskustvo. Istra je uživanje.

Istra je dobra priča koja se prenosi…a oni najbolji dijelovi zadržavaju za sebe. San Canzian Village & Hotel, mjesto koje odiše autentičnim istarskim ozračjem, mjesto koje osvaja arhitekturom što objedinjuje ruralno i moderno, drevno i hrabro, pruža vam prigodu da doživite Istru na dosad neviđen način.

Svakom gostu pristupamo pojedinačno, čitamo želje i preporučujemo.
Ovdje možete uživati u vrhunskim probranim delicijama u nezaboravnom ambijentu. Luksuz u San Canzian stilu ne obvezuje, već opušta. Kod nas ćete se osjećati kao kod kuće…kod kuće iz vaših snova.

Smještaj

Svaka soba i suite uređeni su jedinstveno, prilagođeni vašem individualnom ukusu te inspirirani istarskim šarmom koji vam pruža istinski luksuzni i otmjen doživljaj.

Naša ponuda

Napunite baterije u okruženju prekrasne netaknute prirode, osvježite se u bazenu s panoramskim pogledom na maslinike i vinograde koji okružuju San Canzian.

Naše će vam osoblje, pod dirigentskom palicom chefa i sommeliera, pružiti sve najbolje od Istre, domaće i lokalno od naših voćara, povrtlara, tartufara, uzgajivača i vinara.

Sve je u službi radosti svih vaših osjetila!

Istražite Istru

Koliko god dobro poznavali Istru, njezina nenadmašna ljepota uvijek ima nove tajne za otkrivanje.

Nešto neistraženo uvijek iščekuje putnika – namjernika, nešto novo uvijek golica znatiželju i zove na još. Dašak kulture, zakutak povijesti, novi ton glazbe, novi okus na tanjuru, nov miris u vinskoj čaši…