Hotel & Residences

Dobrodošli u nezaboravan i jedinstven doživljaj Istre!

San Canzian Hotel & Residences, mjesto koje odiše autentičnim istarskim ozračjem, mjesto koje osvaja arhitekturom spajajući tradicionalno i moderno, pruža vam priliku da doživite Istru na dosad neviđen način.

San Canzian nudi ne samo individualan pristup gostu i vrhunsku uslugu hotela s 5 zvjezdica, već i jedinstven koncept koji kombinira kulturu, modernu umjetnost i lokalni utjecaj dizajna. Naši gosti mogu uživati u našoj lokalno nadahnutoj hrani i piću i uživati u srednjovjekovnom ambijentu nadahnutom drevnim načinima gradnje.

Uživajte u istarskom luksuzu San Canzian Village & Hotela, mjestu gdje počinje vaš savršen odmor!

Smještaj

Svaka soba i suite uređeni su jedinstveno te su inspirirani istarskim šarmom koji pruža našim gostima istinski doživljaj Istre u malom.

Casa Grožnjan

We have turned one of the most beautiful houses in Grožnjan into
a small residence with full hotel service.

Restoran & Bar

Kada su u pitanju hrana i vino, za vašim stolom očekujte samo najbolje. Naši lokalni vrtlari, farmeri i vinari opskrbljuju nas najsvježijim namirnicama a Chefovi kreiraju vrhunske gastronomske užitke kako bi probudili sva vaša osjetila.

Eventi

San Canzian Hotel & Residences, koncipiran kao izdvojeni niz ekskluzivnih malih objekata sa vrhunskim restoranom, jednim od najboljih barova u Hrvatskoj, te vanjskim bazenom i saunom smještenim u prekrasnom masliniku tradicionalnog istarskog sela, savršeno je mjesto za Vaše evente kapaciteta do 50 osoba.

Istražite Istru

Neka naš tim strastvenih istraživača organizira vaš savršen odmor – s neusporedivom stručnošću, iskustvom i entuzijazmom. Molimo kontaktirajte nas s određenim zahtjevom i mi ćemo rado stvoriti privatni izlet po mjeri za vas.